Χεζόνια: Περίπλοκη η κατάσταση του

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένα πολύ «καυτό» όνομα στην αγορά και ειδικά για τον Παναθηναϊκό και δεδομένου του δεσίματος του με την ομάδα.

Ο Μάριο Χεζόνια μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, αποτελεί ένα πολύ καυτό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά και ειδικότερα για τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, αναφέρθηκε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι πιθανότητες του στην αρχή για παραμονή δεν ήταν πολλές. Ωστόσο, η κατάκτηση της Ευρωλίγκα και ο κομβικός του ρόλος ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Αναλυτικά όσα ανάφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic Euroleague» του Sdna.gr: «Είναι σημαντικό ότι ο ίδιος ο παίκτης δείχνει τάσεις να επαναπατριστεί… στην Ελλάδα και ο ίδιος έχει κάνει άνοιγμα. Πάντως έχει αλλάξει η αγωνιστική κατάσταση του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άκρη του πάγκου, έγινε βασικός και αναντικατάστος. Ο Παναθηναϊκός έχει επικοινωνία με τον αθλητή. Ο Χεζόνια ο ίδιος δείχνει να τον ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού. Διαπίστωσε και ο ίδιος ότι υπάρχει διαφορετική πρόθεση από τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά. Συνεχίζει να έχει επαφές με Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ. Μένει να φανεί ποιο θα είναι το καθεστώς του. Αν δεν είχε συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν, θα λέγαμε ότι θα ήταν ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν!».

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού – ποιοι παίκτες απασχολούν το «τριφύλλι»!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp