Παπαγιάννης: Προτεραιότητα του το NBA

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επιθυμεί να επιστρέψει στο NBA και αυτή φαίνεται να είναι η πρώτη του επιλογή ενόψει της νέας σεζόν.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαγιάννη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται, με την πλευρά των «πράσινων» να επιθυμεί την παραμονή του 25χρονου σέντερ στην ομάδα. Άλλωστε ο Εργκίν Αταμάν ήταν αυτός που άναψε πράσινο φως προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό στον Μεγαρίτη σέντερ την πρόθεσή του να επεκτείνει την μεταξύ τους συνεργασία για 3 ακόμη χρόνια έναντι ποσού που ξεπερνάει τα 3,5 εκ. ευρώ. Ο Παπαγιάννης από τη μεριά του, ενημέρωσε την ομάδα ότι θέλει να παραμείνει αφοσιωμένος στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και πως θα πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του στη συνέχεια.

Όπως φαίνεται, ο Παπαγιάννης επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για επιστροφή στο NBA μετά τη διετία 2016-2018. Πιθανώς, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη (νέος του ο Νίκος Σπανός, ο οποίος στην Αμερική συνεργάζεται με τον πολύ δικτυωμένο Μπιλ Ντάφι).

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να τραβήξει πολύ χρονικά η περίπτωση Παπαγιάννη, αφού στόχος είναι το «πράσινο» ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί έως και τα μέσα Ιουλίου.

Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς και τον Παναθηναϊκό!
Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Αταμάν!
Κοντά στο ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου Λονγκ – Τι ισχύει με Παναθηναϊκό!

Αφήστε μια απάντηση