Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Παπαγιάννης – Μέρος της προπόνησης ο Τόμας

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με τον Γιώργο Παπαγιάννη να είναι έτοιμος, ενώ ο Ματ Τόμας ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στην Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς την Παρασκευή (17/2) θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό Ρόδου στον προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 8.

Πριν πετάξουν για το Ηράκλειο οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να βλέπει τον Γιώργο Παπαγιάννη να «βγάζει» ολόκληρο το πρόγραμμά του. Έτσι, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δείχνει να αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και να… φουλάρει ενόψει των αγώνων του Κυπέλλου, οι οποίοι θα κρίνουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Από την μεριά του, ο Ματ Τόμας, που το προηγούμενο διάστημα ήταν στα «πιτς», λόγω μιας αγκωνιάς που είχε δεχθεί στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ακολούθησε ένα μέρος της «πράσινης» προπόνησης και δείχνει πως και εκείνος θα είναι «ετοιμοπόλεμος».

Ο Παναθηναϊκός, πλέον, καλείται να δηλώσει την 7άδα των ξένων του για την τελική φάση του θεσμού, με τον Άντριου Άντριους να παραμένει αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει τα χρήματα που ζήτησε η πλευρά του και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση