Μέικον: Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, τον θέλει η Μακάμπι

Ο Ντάριλ Μέικον αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr

Στις 17/6 το Pickngreen.gr είχε γράψει ένα άρθρο, με το οποίο ανέλυε τα συμβόλαια όλων των παικτών του Παναθηναϊκού και τις πιθανότητες παραμονής τους. Τότε ξεχώριζε η αναφορά στην περίπλοκη περίπτωση του Νταρίλ Μέικον.

Οι λόγοι που οδηγούν στην αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ

Η πιθανότητες παραμονής του Νταρίλ Μέικον δεν έμοιαζαν να είναι με το μέρος του. Δεν έχει αλλάξει κάτι και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr ο Ντάριλ Μέικον αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Οι λόγοι είναι τόσο αγωνιστικοί, όσο και μη αγωνιστικοί. Στους αγωνιστικούς λόγους ανήκουν πρωτίστως το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να πείσει ότι μπορεί να αξιοποιηθεί ως κόμπο γκαρντ. Όσες φορές ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε να αγωνίζεται στην θέση του «άσου» δεν μπορούσε με συνέπεια να ανταπεξέλθει στις οργανωτικές κυρίως αρμοδιότητες του. Σε δεύτερο βαθμό η αγωνιστική συνύπαρξη του με τον Νεμάνια Νέντοβιτς στην θέση 2 κρίνεται προβληματική, καθώς οι δύο παίκτες διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά και αδυναμίες. Επομένως, για να υπάρχει περισσότερη ισορροπία οι «πράσινοι» θα ψάξουν να βρουν κάτι διαφορετικό. Έναν παίκτη με μέγεθος, καλό και σταθερό σουτ και αμυντικό φίλτρο.

Το Pickngreen.gr αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον επόμενο προπονητή της ομάδας! – Τα 3+1 ονόματα που «παίζουν»!

Από εκεί και πέρα η συνύπαρξη του Ντάριλ Μέικον με τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου υπήρξε αρκετά προβληματική με τους δύο παίκτες να έχουν παράπονα. Πολλές φορές οι κάμερες δείχνανε τις αντιδράσεις τους, όταν ο Μέικον σε καταστάσεις που ήταν ελεύθεροι δεν τους πάσαρε. Η δυσφορία τους μεγάλωνε με την πάροδο του χρόνου. Η συνύπαρξη των 3 δεν θα μπορούσε δεδομένα να λειτουργήσει.

Το έντονο ενδιαφέρον της Μακάμπι και η τρέλα του Κάτας για τον Μέικον

Από εκεί και πέρα όπως ανάφερε σε ρεπορτάζ (από τις 16/6) ο έμπειρος Ισραηλινός δημοσιογράφος Αράλε Βάισμπεργκ η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Αμερικανό γκαρντ. Ο παίκτης αρέσει πολύ τόσο, στους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο φυσικά και στον προπονητή της. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ήθελε σαν τρελός τον παίκτη και στους «πράσινους» πέρσι. Ο Ντάριλ Μέικον υπέγραψε εν τέλει στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ισραηλινός προπονητής αποχώρησε. Έτσι δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν οι δυο τους. Αυτό όμως είναι αρκετά πιθανό να συμβεί φέτος.

Μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί!

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένιε τις εξελίξεις από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος και επίσημα. Όταν αυτό συμβεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κάνει την κίνηση της.

This Post Has 3 Comments

Αφήστε μια απάντηση