Γιαννακόπουλος: Ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζητάει την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα για την είδηση που βγήκε από το Κόσσοβο κι εμπλέκει Έλληνες διαιτητές σε σκάνδαλο.

Θέση πήρε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ανεβάζοντας σχετικό story στο Instagram, με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Κόσσοβο και εμπλέκει Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι υποστηρίζεται ότι δωροδοκήθηκαν.

Στο ελληνικό μπάσκετ έσκασε λοιπόν μία μεγάλη «βόμβα», αφού η Πρίστινα από το Κόσοβο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τους Ζαχαρή και Κάρδαρη πως δωροδοκήθηκαν προκειμένου να σφυρίξουν υπέρ της KB Trepca.

Η καταγγέλουσα ομάδα υποστηρίζει ότι υπάρχουν και βίντεο που δείχνουν την συναλλαγή, σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, ενώ τονίζει ότι αυτός είναι ο λόγος που τελικά το ελληνικό δίδυμο δεν βρέθηκε τελικά σε αυτό το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι μια τέτοια καταγγελία πλήττει σοβαρά το ελληνικό μπάσκετ και η ΕΟΚ οφείλει να κινηθεί νομικά για να διαλευκάνει την υπόθεση και να διαπιστώσει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν πήρε θέση μέσα από τα social media για το συγκεκριμένο ζήτημα, εκφράζοντας την απορία του για το εάν υπάρχει εισαγγελέας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό post:

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση