Βιλντόζα για Ερυθρό: «Αισθάνομαι υπέροχα εδώ»

Ο Λούκας Βιλντόζα πήρε θέση για τις φήμες που συνδέεουν το όνομα του με τον Παναθηναϊκός, δηλώνοντας ότι νιώθεις ωραία στον Ερυθρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Βιλντόζα:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ήμασταν στο αεροπλάνο και όταν προσγειωθήκαμε, άρχισα να λαμβάνω μηνύματα, το τηλέφωνό μου «άναβε», όλοι με ρωτούσαν γι’ αυτό. Κάλεσα αμέσως τον ατζέντη μου, έμεινε έκπληκτος, ήταν η πρώτη φορά που το άκουγε. Είναι φυσιολογικό οι σύλλογοι να παρακολουθούν παίκτες, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, όλοι παρακολουθούνται παντού, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια»

Για το αν θέλει να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα: «Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα εδώ, η ζωή είναι ωραία, αγαπώ τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου. Δεν ξεχνάω ότι ο Ερυθρός με “ανέστησε” και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Όταν γύρισα από το ΝΒΑ δεν ήμουν κανένας, δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς αυτόν τον σύλλογο. Για να είμαι ξεκάθαρος – ναι, θα έμενα και την επόμενη σεζόν. Έχω επίσης συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, εξαρτάται από τα αποτελέσματα και τα πάντα. Θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση