Να ‘χαμε… να λέγαμε

«Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε» συνηθίζει να λέει μια cult φιγούρα για πολλούς αλλά με λόγια βαθυστόχαστα, που ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκαν όλα όσα συνέβησαν ή και συνεχίζουν να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις τάξεις του ΙΣΟΒΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Διαβάστε ποιος παίκτης είναι ο πρώτος στόχος του Πρίφτη για την θέση «4»

Έχοντας παραβρεθεί στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΚΑΕ Τάκη Τριαντόπουλου πριν λίγες περιμένοντας να ακούσω αυτό που λίγο πολύ περιμέναμε όλοι, δηλαδή την παραμονή των τεσσάρων βασικών πυλώνων της φετινής ομάδας, (Μήτογλου, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς και Χεζόνια), μόνο αυτό δεν άκουσα, παρά κάτι όπως «θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας», λόγια που άλλες εποχές θα άκουγες ίσως από το στόμα προέδρου του Περιστερίου, του Λαυρίου κι άλλων ομάδων. Μας είπε μάλιστα να μην ακούμε διάφορα που λέγονται ή γράφονται παρά μόνο από φίλα προσκείμενα στην ομάδα Μέσα. Όσο για την επιλογή Παρθενόπουλου που πολλοί χλευάζουν, επειδή τον γνωρίζω προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τομέα του, πάντα προς το καλό. Επιπλέον το θετικό στην όλη συζήτηση ήταν πως βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για να γίνει κι επίσημα “σπίτι” μας το ΟΑΚΑ, κάτι που έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή.

Από κει και πέρα η επιλογή για τη θέση του προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη με βρίσκει αντίθετο παρά τα όσα προσπαθούν να με/μας πείσουν για το αντίθετο, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με περγαμηνές κι άλλα τέτοια γλυκανάλατα λες και πρόκειται για συνοικέσιο. Από που κι ως που απομακρύνατε τον Κάτας που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα συμμάζεψε όσο μπορούσε την ομάδα βάζοντας δικά του στοιχεία και κατακτώντας τους εγχώριους τίτλους;

Όσον αφορά τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον πιθανολογούμενο ερχομό του, ούτε εγώ μα ούτε και ο Σπύρος Χρυσικόπουλος σας είχαμε προϊδεάσει για αυτό το γεγονός, ίσα ίσα είμασταν οι πρώτοι και ίσως και μοναδικοί που πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Το ποιος το έγραφε ή το διέδιδε ψάξτε το στους διάφορους insiders που έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο διαδίδοντας fake news.

Όσο για την περίπτωση του Μήτογλου τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε και δεν θα κρίνω αν έπραξε σωστά ή λάθος. Σίγουρα η επιλογή του να ψαχτεί στο εξωτερικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και δεν έχω παρά να του ευχηθώ καλή επιτυχία διότι όλοι στο εξωτερικό θα έχουν να λένε πως υπήρξε παίκτης του τριφυλλιού που δούλεψε και ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί.

Συνοψίζοντας, και επειδή βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο μην τρελαίνεστε με όσα γράφονται από πολλούς για τις κινήσεις που θα γίνουν. Ήδη αυτές που έχουν κλείσει, όπως ο Κέντρικ Πέρι ή ο Ντάριλ Μέικον είναι καλές προσθήκες ωστόσο περιμένω να δω το τι θα γίνει τόσο στη θέση «1» εκεί που πρέπει να πέσει το κυριότερο βάρος της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης όσο και στη θέση «4» για να έρθει ο αντικαταστάτης του Μήτογλου, που πρέπει να είναι είτε ισάξιος είτε καλύτερος κι όχι «μπαλώματα» όπως αποκαλώ περιπτώσεις Ρογκαβόπουλου, Χρυσικόπουλου, Χουγκάζ, από αυτά που σας σερβίρουν κάποιοι και τα χαύετε.

ΥΓ: Έσπασε η παράδοση των απέναντι… με τον τίτλο της Α2

ΥΓ 2: Κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα ακούτε

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση