PICKNGREEN.GR

Θοδωρής Αναστασούδης

24/3/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης γράφει για καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό που παρουσιάστηκε στην Βιτόρια, ενώ βγάζει το καπέλο στον „μαέστρο“ Τσάβι Πασκουάλ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΔΗΣ

16/3/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός, Γκιστ παρόντος, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος μέχρι το επόμενο, ενώ δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια.

Θοδωρής Αναστασούδης

12/3/2017

Ο Παναθηναϊκός ζει εδώ και λίγα χρόνια ένα „δράμα“, όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ του και συγκεκριμένα του ελληνικού κορμού του.

Θοδωρής Αναστασούδης

9/3/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης αδυνατεί να σκεφτεί που θα καταλήξει αυτή η χρονιά με την πορεία και το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα.

Θοδωρής Αναστασούδης

5/3/2017

Καλώς μας ήρθε ο Μάρτιος! Για τους μπασκετικούς ο Μάρτιος είναι συνυφασμένος με την λεγόμενη „τρέλα του Μαρτίου“ (March Madness).

Θοδωρής Αναστασούδης

3/3/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης προσθέτει ένα ακόμα „κρίμα“ στην μακρά φετινή λίστα των παιχνιδιών που τους αποδόθηκε ο ίδιος τίτλος με βάση την τελική έκβαση.

Θοδωρής Αναστασούδης

25/2/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης μπλογκάρει μετά από καιρό και σχολιάζει την σημαντική νίκη του κακού και χωρίς ενέργεια Παναθηναϊκού επί της διαβασμένης Ούνιξ.

Θοδωρής Αναστασούδης

9/2/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης είδε έναν σοβαρό Παναθηναϊκό που από είχε μόνο ένα κενό διάστημα, ενώ παρουσίασε για πρώτη φορά δείγματα ομάδας.

Θοδωρής Αναστασούδης

5/2/2017

Κάνοντας μία βόλτα στα social media, τόσο κατά την διάρκεια των αγώνων, όσο και μετά το τέλος αυτών εδώ και χρόνια η κατάσταση είναι η ίδια με αρκετούς οπαδούς να απαξιώνουν και να βρίζουν ορισμένους προπονητές εν χορώ.

Θοδωρής Αναστασούδης

27/1/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης νιώθει στο ίδιο έργο θεατής για άλλη μία αναμέτρηση, ενώ τονίζει ότι η τελική έκβαση του αγώνα φαινόταν από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας...

Θοδωρής Αναστασούδης

24/1/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης ικανοποιήθηκε από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Μπουρούση, ενώ παράλληλα θέτει κάποιους προβληματισμούς του.

Θοδωρής Αναστασούδης

18/1/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης άφησε τις μέρες να περάσουν μετά το αιώνιο ντέρμπι, ώστε να βγάλει κάποια συμπεράσματα τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για τα παρασκηνιακά παρατράγουδα που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες.

Θοδωρής Αναστασούδης

10/1/2017

Με αφορμή την μικρή βοήθεια και συνεισφορά των Ελλήνων του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι το pickngreen.gr αποφάσισε να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα, με τους Έλληνες της ομάδας και τον ρόλο αυτών

Θοδωρής Αναστασούδης

7/1/2017

Ο Θοδωρής Αναστασούδης πιστεύει ότι το θέμα του Παναθηναϊκού είναι πρώτα ψυχολογικό και μετά αγωνιστικό, ενώ απλώνει ασπίδα προστασίας στον Τσάβι Πασκουάλ.

Θοδωρής Αναστασούδης

4/1/2017

Βρισκόμαστε λίγο στα μισά της φετινής νεοσύστατης Ευρωλίγκας και έτσι το pickngreen.gr αποφάσισε να μοιράσει έλεγχους προόδου στους „overachievers“ μέχρι στιγμής.

Θοδωρής Αναστασούδης

30/12/2016

Ο Θοδωρής Αναστασούδης αδυνατεί να συλλάβει τι έγινε στο παιχνίδι στο Καζάν, χωρίς παράλληλα να μπορεί να δώσει συγχωροχάρτι στα έκτρωπα των διαιτητών.

Θοδωρής Αναστασούδης

24/12/2016

Ο Θοδωρής Αναστασούδης γράφει για τα πολλαπλά οφέλη της χτεσινής νίκης, τον χαρακτήρα που „χτίζει“ μια ομάδα από τέτοιες νίκες και την καταλυτική επίδραση του Τζέιμς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Θοδωρής Αναστασούδης

17/12/2016

Ο Θοδωρής Αναστασούδης είδε μετά από καιρό τον Παναθηναϊκό να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο ακολούθησε πιστά και για αυτό οδηγήθηκε στην μεγάλη νίκη, ενώ παράλληλα θέτει μερικά υστερόγραφα φωτιά…μοιράζοντας τροφή για σκέψη.

Θοδωρής Αναστασούδης

9/12/2016

Ο Θοδωρής Αναστασούδης χάρηκε τόσο για την αντίδραση του Παναθηναϊκού με την επιβλητική νίκη, όσο και για τις καλές εμφανίσεις των Κένι Γκάμπριελ και Μάικ Τζέιμς, ενώ αισιοδοξεί για την συνέχεια βλέποντας την ομάδα να έχει plan-b για την αστοχία της.

Θοδωρής Αναστασούδης

7/12/2016

Σαν „βόμβα“ έσκασε η είδηση από την γείτονα χώρα ότι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα παραχωρηθεί σε ομάδα της Ευρωλίγκας με την μορφή δανιεσμού. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί φίλοι της ομάδας μας ζήτησαν την απόκτηση του Ιταλού φοργουορντ-γκαρντ.

Θοδωρής Αναστασούδης

5/12/2016

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναμφίβολλα αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό και ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα έκανε τις προσδοκίες του κόσμου να ανέβουν πολύ.

Θοδωρής Αναστασούδης

3/12/2016

Ο Θοδωρής Αναστασούδης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεχάσει γρήγορα την κάκιστη εμφάνιση της Βαρκελώνης, ενώ ο Πασκουάλ καλείται να βρει αντίδοτο για το σετ παιχνίδι στην επίθεση που αποτελεί την αχίλλειο φτέρνα...

Θοδωρής Αναστασούδης

26/11/2016

Ο Θοδωρής Αναστασούδης έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη επί της Νταρουσάφακα, όχι όμως τόσο από την συνολική εμφάνιση, όσο από την επιστροφή του Τζέιμς και την καλή εμφάνιση του Μπουρούση, ενώ αναρωτιέται και απορεί με το παράξενο ροτείσιον του Πασκουάλ