PNG +

by pickngreen.gr

Πόση αλητεία αντέχεις από έναν παλαμάκια; (vid)

SHARE IT

Το φαινόμενο Παπανικολάου έχει εξαπλωθεί και χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζει να προκαλεί με κάθε τρόπο. Βρισιές, μπουνιές, ειρωνείες και πολλά ακόμα καλύπτουν το ρεπερτόριο του. Βέβαια, για αυτά δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει. Δεν τον λένε Νίκο Παππά κιόλας.

Όχι τίποτα άλλο. Έχει και μεγάλο ιστορικό ο συγκεκριμένος παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή σύνοψη όλων αυτών των πιθανώς "άτυχων στιγμών" αυτού του διαμαντιού του ελληνικού μπάσκετ.

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο πρόσφατα που είναι κάτι υπέροχες ευχές προς τον διαιτητή κύριο Αναστόπουλο. Δείτε το βίντεο με τα "γαλλικά" του Παπανικολάου ΕΔΩ .

Μετά πάμε και στην υπεράσπιση του συμπαίκτη του πάντα με σωστό και κόσμιο τρόπο, όπως θέλανε να μας χαρακτηρίσουν τις αισχρότητες του οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι. Ως γνωστόν, ο Σπανούλης δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά ήθελε την βοήθεια του παλαμάκια. Ας θυμηθούμε και εδώ το ήθος του.Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την μπουνιά στον Σίγκλετον στους περσινούς τελικούς. Το αστείο είναι ότι ο παίκτης απολογήθηκε, αποθεώθηκε από τους αντικειμενικούς, αλλά συμπεριφορά δεν άλλαξε! Απόδειξη το από πάνω ακριβώς βίντεο. Για αρχή ας θαυμάσουμε μία προσπάθεια για καθαρή άμυνα.Το αστείο με αυτό το βίντεο είναι, ότι είναι και καλά κρυμμένο! Το ψάχναμε και δεν βρίσκαμε καλύτερη λήψη.

Μην νομίζετε πάντως ότι τελειώσαμε εδώ πέρα. Έχουμε και άλλες ομορφιές από τον συγκεκριμένο παίκτη. Εδώ βλέπουμε την προσφιλή του συνήθεια να ξεκινάει καυγάδες με το μεγάλο του στόμα ή τα σπρωξίματα του, αλλά στην συνέχεια να κρύβεται πίσω από τους συμπαίκτες του για να μην της αρπάξει. Έγινε με τον Μπράουν, έγινε με τον Ρίβερς στο ΣΕΦ. Μόνο που ο δεύτερος τον έκανε να βλέπει εφιάλτες πολλά βράδια.Μα και εδώ παρόν φωνάζεις ρε Κωστάκη που με πολιτισμένο ύφος πάλι βοηθάς και υπερασπίζεσαι έναν φίλο και συμπαίκτη σου; Τι όχι ρε παιδιά; Εδώ πάντως δεν ζητάει τα ρέστα από τον κύριο που βρίζει την μητέρα του αρχηγού της Εθνικής.Σχέση αγάπης είχε όμως και με τον Γιόνας Ματσιούλις. Ίσως επειδή ο Λιθουανός τον είχε στην φάπα. Ας δούμε και εδώ στο δεύτερο στιγμιότυπο πόσο ευγενικά του δίνει την μπάλα...Λοιπόν, Κωστάκη αν δεν θες να σε θυμάται όλος ο μπασκετικός κόσμος για αυτό που πραγματικά είσαι. Ένας προβοκάτορας κοίτα να σοβαρευτείς και να αφήσεις στην άκρη αυτά τα δικά σου. Ειρωνείες, γκρίνιες ασταμάτητες (ο πρώτος παίκτης παγκοσμίως που δεν έχει παραδεχτεί κανένα φάουλ που του έχει καταλογιστεί), βρισιές σε διαιτητές και αντιπάλους, αλλά και ύπουλα χτυπήματα ή και βρώμικα χτυπήματα. Χορτάσαμε. Αν συνεχίζαμε να ψάχνουμε άνετα βρίσκαμε άλλα 10 τέτοια. Μας ξεφεύγει το βίντεο του καυγά με Ρίβερς, το σπρώξιμο σε Λάσμε-Γκιστ μετά από κάρφωμα μέσα στο ΣΕΦ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού του τα έχουν μαζεμένα και στην μπούκα. Υπάρχει εκνευρισμός προς το πρόσωπο του.

Προσκαλούμε όσους φίλους θέλουν και έχουν κάποιο βίντεο με τι αλητείες του εν λόγω παίκτη να μας αφήσουν ένα σχόλιο από κάτω με το βίντεο και το δευτερόλεπτο στο οποίο είναι η ομορφη στιγμή του συγκεκριμένου παίκτη και δεσμευόμαστε ότι σιγά σιγά θα τα προσθέσουμε όλα.

SHARE IT