PICKNGREEN.GR

Δεν γουστάρουν εσένα... δεν γουστάρουν κι εμάς!

SHARE IT

Το μάθαμε και αυτό το σωτήριον έτος 2017, απαγορεύεται να αντιδράς σε αποφάσεις που είναι εις βάρος σου. Αφού καταλήξαμε ότι ο Νίκος Παππάς φταίει για όλα, ελπίζω να είμαστε ευτυχισμένοι. Ο Νίκος Παππάς λοιπόν το κακό παιδί, αντέδρασε στην απόφαση του ομοσπονδιακού Θανάση Σκουρτόπουλου να μην βρίσκεται στην προεπιλογή για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αντέδρασε όπως ένας κοινός θνητός, είπε κάποια γαλλικά στον προπονητή της Εθνικής. Αναφέρθηκε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίον πήρε τηλέφωνο για να του εξηγήσει πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό ζήτημα. Ρε τον απαράδεκτο κάτι πράγματα, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία υποκρισίας.

Ζούμε στην κοινωνία του ξέρεις ποιός είμαι εγώ, που παίζουμε ξύλο ακόμα και για το ποιός έχει προτεραιότητα στο φανάρι. Το μπινελίκι βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη του Έλληνα, από την εφορία μέχρι τον γιατρό που μας ξεγεννάει.

Ο Παππάς λοιπόν βολεύει αρκετά, ως εξιλαστήριο θύμα γιατί δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Είναι Παναθηναϊκός, και δεν ντρέπεται να το πει και να το δείξει. Σε μια κοινωνία που αποτελεί πρότυπο το μόριο, και οι επιδόσεις του ενός αθλητή που φοράει τα «ερυθρόλευκα» και το νούμερο 7. Αλήθεια πόσο τιμητικό είναι να μαθαίνουμε για τις σεξουαλικές επιδόσεις, ενός ανθρώπου που δεν αποτελεί πρότυπο αθλητή. Δεν γίνεται σχόλιο εναντίον των παιδιών του η της οικογένειας του, να του ζήσουν όλα και να ευτυχίσουν. Αλλά δεν είναι υποκρισία ως δημοσιογραφάρες, να μετράτε τους τίτλους του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις επιτυχίες του μορίου του τύπου αυτού. Αυτό είναι ένα μήνυμα και προς ορισμένες γυναίκες συναδέλφους, που θίχτηκαν και σήκωσαν την σημαία της επανάστασης. Πόσο κωλόπαιδο λοιπόν είναι κάποιος, που φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ, στις φυλακές του Κορυδαλλού με δικά του έξοδα.

Το ζήτημα που σας ενοχλεί λοιπόν, είναι πως ότι κάνει δεν το διαφημίζει και ούτε πρόκειται να γίνει αυτό για να σας εξυπηρετήσει.Αυτή είναι η διαφορά μας, κάτι που εσείς δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε γιατί έχετε μάθει στο εφέ και την τζάμπα διαφήμιση. Δεν είδα να υπάρχει η συγκεκριμένη ευαισθησία στο πανό κατά του Διαμαντίδη στο ΣΕΦ. Αλλά ξέχασα εκεί όλα γίνονται πολιτισμένα, το να εύχεσαι σε κάποιον να πάθει τα χειρότερα, είναι δείγμα της πετυχημένης ομάδας της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Παππάς αντιδράει λάθος, αυτό το σημειώνουμε και από δω αλλά δεν έχει μάθει σε διδακτικές ήττες. Ούτε έχει μάθει σε ήττες σαν νίκες, το ξαναλέμε και από δω κάνει λάθος. Κάνει λάθος γιατί ασχολείται με ανθρώπους, που σε δημοσιογραφικά πονήματα γράφουν για τον Παναθηναϊκό ότι είναι λίγος σαν ομάδα. Γράφουν για τον προπονητή του ότι είναι λίγος, όπως επίσης και οι παίκτες του. Συγνώμη που ο Παππάς δεν σας έκανε το χατίρι, να τραβήξει τον τίτλο του φταίχτη για όλα μέχρι τέλους.

Συγνώμη επίσης που δεν σας έκανε την χάρη να φύγει από την ομάδα, με την στάμπα του μ....α που πήγατε να του φορτώσετε. Για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» του Πειραία, όπως θα θέλατε για να έχει την εύνοια σας την οποία δεν ζήτησε ποτέ. Αλλά ξέρετε κάτι ο Νίκος είναι ένας από εμάς, φωνάζει-βρίζει, τσαντίζεται στις ήττες, δεν γουστάρει τις αδικίες.

Να σας θυμίσω για άλλη μια φορά, ότι ο αρχηγός μας ο ανυπέρβλητος Δημήτρης Διαμαντίδης τον είχε χρίσει με δηλώσεις του ως τον επόμενο ηγέτη. Λάθος και ο Διαμαντίδης, ακόμη κι αυτό περιμένω να ακούσω από εσάς φωστήρες της ενημέρωσης. Κλείνοντας σε όποιον δεν αρέσει ο Παππάς, παρακαλείται να μην κάνει τον κόπο να έρθει να δει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εμείς τον Παππά τον γουστάρουμε, γιατί φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.

Ξέρω σας πονάει αλλά που θα πάει θα το συνηθίσετε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια των Παναθηναϊκών.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ....

SHARE ITΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ